top of page

Dé yogamat voor jou en waarom

Er zijn zoveel dingen op de markt die claimen dat jij dit nodig hebt. Dat jij deze nieuwe gadget echt nodig hebt. Maar mensen die mij kennen, weten dat ik heel veel onderzoek vooraleer ik iets aankoop.

Het moet eerlijk zijn. Duurzaam zijn. En een product zijn dat ik in mijn levensstijl bijna alle dagen gebruik én dan het liefst eigenlijk elke dag gebruik.


Ik merk dat sinds ik dit doe, er veel meer ruimte is in mijn hoofd en gewoon veel meer rust. Ik kan meer stromen doorheen mijn dagen, zonder continu rommelhoekjes te zien.


Dus. Ik promoot hier graag dé befaamde yogamat dat je écht nodig hebt. Zeker als je, net zoals mij, houdt van stretch oefeningen en de yogamat gebruikt voor even ’self-time’.foto's van superyogaYOGAMAT VAN MERINO WOL


Wat ik hier zo geweldig aan vind is:

 • het is geen gewone doorsnee yogamat

 • het is van natuurlijk materiaal

 • en eerlijk gemaakt

 • het voelt aan als een luxe moment voor jezelf

 • en de bijkomende yoga bolster van merino wol


Wat volgens Superyoga hun product een meerwaarde geeft:

 • 100% zuivere merino scheerwol waardoor je een heerlijk warm en zacht gevoel krijgt bij gebruik.

 • de onderkant gemaakt van latex waardoor de mat aan de onderkant goed isoleert en de kou niet laat doordringen vanuit de grond naar je ledematen.

 • De mat is maar liefst 1,2 centimeter dik!

 • Het antislip latex zorgt ervoor dat de mat strak op de vloer blijft liggen en niet gaat opkrullen.

 • Deze yogamat is met een oppervlakte van 200 bij 75 centimeter een stuk groter dan de standaard. Daarom kun je lekker lang- en breeduit liggen op deze yogamat

 • Deze yogamat is uitgerust met elastieken die aan de mat vastzitten. Ideaal, want zo kun je de mat na gebruik bij het opbergen goed strak oprollen.

 • Niet alleen de planeet en jijzelf moeten gebaat zijn bij de productie en het gebruik van deze mat. Ook de manier waarop de materialen zijn verkregen, moet sociaal-maatschappelijk verantwoord zijn. Daarom wordt de wol tegen een eerlijke prijs van boeren uit Italië en Polen gekocht.Het is echt werkelijk een top product!

Ik ben dankbaar en elke keer blij als ik op deze yogamat mijn momentje kan nemen.


Wil jij deze ook?


Als je het koopt via deze knop, ontvang ik een procentje van je aankoop.

Op deze manier ondersteun je mij met mijn missie als geboortewerker. 🙏

BOLSTER VAN MERINO WOL


Ik heb de yogamat samen gekocht met de bolster van merino wol. Ik gebruik deze als hulpmiddel tijdens mijn stretch oefeningen en is ABSOLUUT een 'must have' voor tijdens je zwangerschap.Als je het koopt via deze knop, ontvang ik een procentje van je aankoop.

Op deze manier ondersteun je mij met mijn missie als geboortewerker. 🙏EN IN NAAM VAN ALLE ANDERE YOGA ARTIKELEN


Je hebt het gewoon niet nodig. Tenzij je echt gepassioneerd yoga doet natuurlijk.

Maar als je het gewoon gebruikt, zoals ik, intuïtief, rustig, basic; Dan heb je echt genoeg aan een bolster en een yogamat.


De bolster kan je ook gebruiken als meditatiekussentje. Dus dat heb je ook al niet nodig.


Kommentare


bottom of page